Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Joshua Timisela - Mijn oom uit Ambon | 25 sep | Tiel - Agnietenhof


Datum

vrijdag 25-09-2020

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: € 23,00
CJP: € 20,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Joshua Timisela Mijn oom uit Ambon

Joshua Timisela

 • Mijn oom uit Ambon

  Eerste soloprogramma van de grappigste Molukker van Nederland

  Joshua Timisela, bekend van The Brothers Timisela, komt met de gloednieuwe komedie Mijn oom uit Ambon naar Tiel! Joshua neemt je in deze solovoorstelling mee in de belevenissen van zijn oom uit Ambon (hoofdstad van de Molukken), die voor een paar weken in Nederland komt logeren. Hij ontdekt hutspot, vindt de buurvrouw wel erg leuk en kijkt met een speciaal oog naar haar hond. Hoe kan het ook anders: Oom uit Ambon wordt verliefd en wil niet meer terug. Hoe dit afloopt? Ontmoet Joshua en beleef een hilarische avond vol verhalen en muziek. 
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties