Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Lennon & McCartney acoustic - Two of Us | 29 okt | Tiel - Agnietenhof


Datum

donderdag 29-10-2020

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 20,50
Regulier: € 22,50
CJP: € 20,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Jop Wijlacker & Dennis Kolen Two of Us (Lennon & McCartney acoustic)

Jop Wijlacker & Dennis Kolen

 • Two of Us (Lennon & McCartney acoustic)

  Songs van het grootste en meest succesvolle schrijversduo aller tijden

  Na de succesvolle voorstelling 'Sounds of Silence' komen Jop Wijlacker en Dennis Kolen nu naar Tiel met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney. In een intieme setting nemen de twee heren je mee op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties