Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Zo vader zo zoon | 30 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 30-12-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Toneel

  Kaarten

  Regulier: € 33,00
  Vriend: € 31,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Jon van Eerd Zo vader zo zoon

  Jon van Eerd

 • Zo vader zo zoon

  Met Zo vader zo zoon waait er een wervelwind van hilarische situaties door de Agnietenhof. Net als voorgaande jaren duikt Jon van Eerd in de rol van Harrie Vermeulen. Met dit keer Nandi van Beurden (The Sound of Music) en Joey Schalker aan zijn zij.
  Harrie woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar zo slim als junior is in het zakenleven, zo naïef is hij privé. Als de zelfingenomen secretaresse zoonlief aan de haak wil slaan, bedenkt Harrie een plan om haar te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Maar die route blijkt niet zonder obstakels. 

  script: Jon van Eerd ∙ regie: Caroline Frerichs ∙ spel: Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties