Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Jon van Eerd | 21 jan | Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

vrijdag 21-01-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Regulier: € 32,00
Vriend: € 30,00
CJP-korting: € 2,50

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Jon van Eerd Harrie neemt de benen

Jon van Eerd

 • Harrie neemt de benen

  Hysterische wervelwind van hilarische situaties
  Elk seizoen is het weer een feest om naar te kijken: de komedie van Jon van Eerd. In de spiksplinternieuwe voorstelling Harrie neemt de benen krijgen politieagenten Harrie en Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Madame Claude en haar assistente Bibs zijn de twee niet al te snuggere dienders echter steeds te vlug af. Of ze zich nu voordoen als loodgieter, paaldansers of Harrie Krishna-collectant, het bewijs valt moeilijk te leveren. Zeker niet nadat ze per ongeluk een hele pot Viagra hebben geslikt. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties