Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

dinsdag 25-09-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:50 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 34,00
Regulier: € 34,00
Deze voorstelling is uitverkocht.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Jochem Myjer Adem in, adem uit

Jochem Myjer

 • Adem in, adem uit

  “Een spektakelstuk waarmee hij kleinkunstgeschiedenis schrijft.” (AD ★★★★★)

  Hij stond voorgaande jaren al keer op keer in Tiel voor een uitverkochte zaal en nu is hij terug: Jochem Myjer. Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je nog van alles doen. Maar doe eens een keer gek. Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater. Want daar staat zenmeester Jochem Myjer klaar voor een kalmerende meditatieoefening. Althans, dat beweert hij.

  Deze voorstelling is genomineerd voor de Poelifinario: een cabaretprijs voor theatermakers met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen.   

  tekst en spel: Jochem Myjer ∙ regie: Jos Thie

  De kaartverkoop voor Jochem Myjer verloopt via Guts (alleen online, niet via de kassa).

   

  GUTS is een extern ticketbureau dat frauduleuze handel in tickets onmogelijk maakt. Guts is een betrouwbare partij, dus geen zorgen! Let op: uw telefoon is straks uw entreebewijs, uitprinten of een print screen maken is niet mogelijk. Kijk voor meer informatie over GUTS en hun werkwijze op: https://events.guts.tickets/support

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

  Deze voorstelling is uitverkocht.  Advertenties