Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 19-12-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Musical

Kaarten

VBP: € 39,00
Vriend: € 39,00
Regulier: 41,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Jelka van Houten/Renée van Wegberg e.a. Expeditie Eiland

Jelka van Houten/Renée van Wegberg e.a.

 • Expeditie Eiland

  Een eiland, drie gezinnen en één miljoen euro

  Expeditie Eiland is een spannende en komische musical met een vette knip- oog naar het tv-programma ‘Expeditie Robinson’. Drie totaal verschillende ge- zinnen doen mee aan ‘Expeditie Eiland’: de volkse familie Ten Kate, de omhoog- gevallen Van Stirum-Vinkesteijns en de ingedutte Kuipertjes. Ze leggen hun lot in handen van presentator Ruud en strij- den voor de grote hoofdprijs: het eiland en een geldbedrag van één miljoen euro! In een wirwar van beproevingen komen de kandidaten echter in steeds vreem- dere situaties terecht.

  regie: Martin Michel en Joep Onderde- linden ∙ spel: Jelka van Houten/Renée van Wegberg, John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal, Joey Schalker e.a.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties