Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Janneke Bijl - Dit is het nou | 24 sep | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 24-09-2022

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 18,50
VBP: € 16,50
Vriend: € 16,50
Vriend: € 16,50

CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Janneke de Bijl Dit is het nou

Janneke de Bijl

 • Dit is het nou

  Zwartgallig en herkenbaar: Janneke fileert de onlogica in Bijl-stijl

  Janneke de Bijl – lid van Comedytrain – wil geen kind, geen broodfonds en geen huis dat haar persoonlijkheid weerspiegelt. Maar wat dan wel? Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe net zo leuk vindt als een maand Curaçao? In haar tweede programma observeert Janneke er weer lustig op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken en de absurditeit van de worstelende mens dient zich aan. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden in De Bijl-stijl: zwartgallig, herkenbaar en met onderkoelde humor.

  “In haar gevatte liedjes komt het kleine leed (…) tot zijn recht. Hierin overheerst het komische, versterkt door De Bijls flexibele rijmwerk" (NRC)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties