Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Jan Smit - Boven Jan | 31 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 31-03-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 41,00
  Vriend: € 39,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Jan Smit Boven Jan

  Jan Smit

 • Boven Jan

  Terug van even weggeweest: Jan Smit

  Na een broodnodige adempauze is Jan helemaal terug en wil hij niets liever dan weer optreden voor de trouwe fanbase die hij in zijn 26 jaar in het vak opbouwde. Helemaal stil was het de afgelopen jaren natuurlijk niet: 200 miljoen mensen wereldwijd zagen vorig jaar hoe hij met zijn bekende charme het Eurovisie Songfestival presenteerde. Nu is het weer hoog tijd voor zijn eigen muziek. Samen met de Marcel Fisser Band brengt Jan Smit nummers ten gehore van zijn gloednieuwe album dat in 2022 uitkwam. En natuurlijk ontbreken ook zijn grote hits niet op de setlist!
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties