Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Jakop Ahlbom Company - Unseen | 31 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 31-03-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel, Show

Kaarten

Regulier: € 24,00
Vriend: € 22,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Jakop Ahlbom Company Unseen

Jakop Ahlbom Company

 • Unseen

  Melancholisch liefdesdrama in een unieke visuele stijl 

  Unseen, van de makers van Lebensraum, Horror en SYZYGY, is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film ‘Bin Jip’. Het toont Ahlboms fascinatie voor parallelle werkelijkheden. Net als in het eerdere Lebensraum is deze voorstelling fysiek, poëtisch en humorvol. 

  Een ongelukkige vrouw die het verleden niet van zich af kan schudden en een echtgenoot die zich gefrustreerd en eenzaam voelt. Een stille inbreker die in lege huizen overnacht, zet de relatie tussen de twee nog meer onder druk. Het doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is.

  Lebensraum blijft tot de laatste minuut volkomen onverwacht.” (NRC Handelsblad over vorige voorstelling Lebensraum)

  met: Jakop Ahlbom, Silke Hundertmark, Reinier Schimmel

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties