Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

dinsdag 05-03-2019

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Introdans Leve Larbi

Introdans

 • Leve Larbi

  Drie choreografieën van de toonaangevende dansmaker Sidi Larbi Cherkaoui

  Vorig seizoen mochten we zijn sterchoreografieën bewonderen in de voorstellingen 5***** van Introdans en de uitverkochte show Sutra. Nu is de internationaal toonaangevende choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui terug! Hij werd door het tijdschrift Tanz uitgeroepen tot Choreograaf van het Jaar. Introdans is er dan ook trots op drie van zijn stukken te mogen uitvoeren. Loin is een hallucinerend werk in Marokkaanse sferen, Orbo Novo gaat over de gevoelens van vrijheid, opsluiting, verbinding en eenzaamheid die New York bij de dansmaker opriep en Pure is een lyrisch, virtuoos duet over zuiverheid en reiniging.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties