Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Introdans - Bach | 17 mei | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 17-05-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:50 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Dans

  Kaarten

  Regulier: € 27,00
  Vriend: € 25,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Introdans Bach
  Introdans Bach
  Introdans Bach
  Introdans Bach
  Introdans Bach
  Introdans Bach

  Introdans

 • Bach

  Drie choreografen laten zich inspireren door het imposante oeuvre van Bach

  In de voorstelling Bach laten drie choreografen zich op geheel eigen wijze inspireren door het imposante oeuvre van de wereldberoemde componist. 
  Selon désir van Andonis Foniadakis is een wervelwind van energie en verlangen, gezet op de openingskoren van de Mattheus- en de Johannespassie. 

  Dat choreografie en muziek ideale (dans)partners zijn, is bekend. In het speelse Corpus Bach tilt de Vlaams-Marokkaanse dansmaker Sidi Larbi Cherkaoui dit partnerschap naar een hoger plan. Iedere noot die de cellist live op het podium speelt, komt terug in de golvende lichamen van de dansers.
  Choreograaf Manuel Vignoulle creëert speciaal voor deze voorstelling een nieuw werk, een meditatief ensemblestuk over de zoektocht naar je ware zelf. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties