Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Ilse DeLange - Theatertour | 25 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 25-11-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 49,50
  Vriend: € 47,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   Ilse de Lange Theatertour

 • Ilse de Lange Theatertour

  Theaterconcert Ilse DeLange 

  Sinds haar debuutalbum 'World of Hurt' behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hitsingles, #1 albums (solo en met The Common Linnets) en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. In 2019 bracht ze haar langverwachte soloalbum uit dat direct werd bekroond met goud. Ook sleepte de zangeres de Edison Oeuvre Award in de wacht. 

  Op 25 november is de nieuwe muziek van Ilse LIVE te horen in de Agnietenhof. En natuurlijk komen ook haar bekendste hits voorbij. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties