Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Igone de Jongh - I | 17 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 17-12-2021

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Dans

Kaarten

Regulier: € 39,50
Vriend: € 37,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Igone de Jongh I

Igone de Jongh

 • I

  Eerste eigen theaterprogramma van de grote prima ballerina

  Vorig seizoen zagen we de openbare repetitie in de Agnietenhof en nu is daar dan eindelijk de voorstelling van Igone de Jongh. Prima ballerina, gelauwerd en bejubeld voormalig eerste soliste van Het Nationale Ballet en muze van de wereldvermaarde choreograaf Hans van Manen. In haar eerste eigen theaterprogramma danst ze de spannendste choreografieën uit haar repertoire. Soms solo, af en toe samen met partner(s) en dan weer live begeleid door een muzikant. Ze vertelt over haar bestaan als danseres, de moordende repetities, het sobere dieet en de premières met koningen en koninginnen.

  regie: Ruut Weissman

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties