Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Igone de Jongh - Zin in liefde | 20 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 20-01-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:15 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Dans

  Kaarten

  Regulier: € 39,50
  Vriend: € 37,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Igone de Jongh Zin in liefde

  Igone de Jongh

 • Zin in liefde

  Door de coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst naar seizoen 2022-2023.Heb of koop je tickets dan vind je deze terug onder seizoen 2021-2022 in je MijnTheater-account.

  De enige echte prima ballerina van ons land
  In 2019 nam Igone de Jongh, de meest bejubelde en gelauwerde prima ballerina van ons land afscheid van het Nationale Ballet. In haar eigen voorstelling Zin in liefde kun je genieten van Igone op haar allerbest. Samen met talenten uit binnen- en buitenland creëert de sterdanseres een spannende en gedurfde mix tussen klassiek ballet en moderne theaterdans.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties