Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

donderdag 17-01-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Film

Kaarten

Vriend: € 9,00
Regulier: € 10,00
CJP-korting: € 1,50
Filmvriend: € 9,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk

 • Regisseur Barry Jenkins wist hoge ogen te gooien met zijn Oscar-winnende film Moonlight. Veel mensen kijken dan ook met smart uit naar deze film. 

  Gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin speelt If Beale Street Could Talk zich af in het begin van de jaren zeventig in Harlem, New York. Het vertelt een tijdloos en ontroerend liefdesverhaal over zowel de onverbrekelijke band van het koppel Tish en Fonny als de empowerment van een Afro-Amerikaanse familie.

  Verenigde Staten, 2018, regie Barry Jenkins, 120 minuten 
   

  Voorafgaand aan de film, om 20.00 uur, vindt er in de Rabozaal een inleiding plaats. Na de inleiding is er een korte pauze, waarna de film om 20.30 uur start. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties