Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
ICK Dans Amsterdam - We want it all | 16 feb | Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 16-02-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Dans

  Kaarten

  Regulier: € 24,00
  Vriend: € 22,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  ICK Dans Amsterdam We want it all

  ICK Dans Amsterdam

 • We want it all

  Festivalvoorstelling: dans op muziek van Bach tot Queen

  We want it all is geen standaardvoorstelling, maar een 1-uur durend festival, waarin choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten hun vijfentwintigjarige samenwerking vieren. Slotakkoorden van hun oeuvre staan centraal. Het einde is immers niet definitief, maar de opmaat naar een nieuw begin. Het verleden krijgt nu een heel ander perspectief, of een nieuwe betekenis. The future is back!

  Van Bach tot popmuziek van Queen, van theatraal tot sober en experimenteel, het komt allemaal voorbij in deze dynamische, afwisselende festivalvoorstelling. In We want it all heeft de junior compagnie, ICK-Next, een prominente rol. Zij verdwijnen en verschijnen tussen de ensemble-dansers, als fris stromend water. Dankzij die jonge dansers is er steeds een nieuw perspectief.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties