Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Huub Stapel - Het Huwelijk | 15 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 15-01-2022

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:15 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Show

Kaarten

Regulier: € 31,00
Vriend: € 29,00
CJP-korting: € 2,50

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Huub Stapel Het Huwelijk (reprise)

Huub Stapel

 • Het Huwelijk (reprise)

  Huub over trouwen, getrouwd zijn en trouw zijn

  Greep je in 2019 naast kaarten voor Het Huwelijk van Huub Stapel? Niet getreurd, want hij komt nog een keer naar Tiel met deze geliefde voorstelling! Als ervaringsdeskundige filosofeert, dicht en speelt Huub over het huwelijk en confronteert je met de gemakken, ongemakken, verleidingen, geneugten, ergernissen, sleur, kwellingen, liefde en – in zijn geval – de breuk. 
  Een pijnlijk grappige voorstelling voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

  regie: Paula Bangels

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties