Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 16-02-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 31,00
Regulier: € 33,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Huub Stapel e.a. De Waarheid

Huub Stapel e.a.

 • De Waarheid

  Topcast in hilarisch en pijnlijk stuk van Florian Zeller

  In theaterseizoen 2016/2017 konden we genieten van het toneelstuk De Vader, geschreven door Florian Zeller. Dit keer schreef het Franse toneelschrijftalent De Waarheid, een hilarische en tegelijk pijnlijke komedie.

  De Waarheid trekt je mee in de liefde, lust en ontrouw van twee bevriende stellen, gespeeld door Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck. Een haarscherp dilemma van knellende banden en de huwelijkse trouw. Eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden is het belangrijkste wat er is, maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn?

  Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?

  Een vermakelijke, verontrustende, must-see voorstelling. Als je denkt dat je weet wat er speelt, begint het pas echt…

  tekst: Florian Zeller ∙ regie: Gijs de Lange ∙ spel: Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties