Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Hotel Modern - Garnalen Verhalen | 18 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 18-03-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

VBP: € 19,00
Vriend: € 19,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Hotel Modern Garnalen Verhalen

Hotel Modern

 • Garnalen Verhalen

  “Een even unieke als universele voorstelling.” (Algemeen Dagblad)

  Hotel Modern maakt fascinerende, internationaal bekroonde voorstellingen, waarin poppetjes, film, maquettes en muziek op ingenieuze wijze worden samengesmeed.
  In deze eigenzinnige komedie vertolken driehonderd garnalen de rol van ploeterende mensjes. Ze sporten, bedrijven wetenschap, beminnen en raken buiten zinnen. Het maakt Garnalen Verhalen tot een caleidoscopisch portret vol beduidende en onbeduidende momenten uit een mensenleven: geboorte, dood en het verwoede gescharrel ertussenin. 

  “Lachen, ontroerd raken en je tegelijkertijd verbazen over de prachtige manier waarop het is gemaakt.” (de Volkskrant)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties