Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Hoog Spel | 2 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 02-02-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Regulier: € 27,50
Vriend: € 25,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten & Trudy Labij Hoog Spel

Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten & Trudy Labij

 • Hoog Spel

  Drie theatergrootheden in ingenieuze thrillerkomedie
  Na het succes van Enkele reis, “bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen” volgens Trouw, maken schrijver Lex Passchier en regisseur Bruun Kuijt wederom een verrassende thrillerkomedie waarin het draait om een moord. Wie is de dader? Degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de buurman met zijn vreemde trekjes? Theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten en Trudy Labij zorgen ervoor dat je voortdurend op het puntje van je stoel zit, voordat je de zaal met een grote glimlach verlaat.

  tekst: Lex Passchier ∙ regie: Bruun Kuijt ∙ spel: Johnny Kraaijkamp jr, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Prein

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties