Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Holland Dance - Talent on the Move - 01-02-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 01-02-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Dans

  Kaarten

  Regulier: € 23,50
  Vriend: € 21,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Holland Dance Festival Talent on the Move

  Holland Dance Festival

 • Talent on the Move

  Een danspodium voor de sterren van morgen

  In Agnietenhof geven we heel graag alle ruimte aan nieuw dans- en theatertalent. En dat is zo ontzettend mooi aan Holland Dance Festival, want daarin krijgt jong, aanstormend talent een podium. Zo kunnen wij als theater en ons publiek kennismaken met de volgende generatie danstalenten van Codarts Rotterdam, de internationale hotspot voor eigentijdse dans. 

  Een dertigtal dansers, afkomstig uit alle delen van de wereld, danst een aanstekelijk programma vol explosiviteit, met een ongekend energieniveau. Dat vertaalt zich naar prachtige solo’s, duetten en groepsstukken, zowel bestaand repertoire van internationale topchoreografen als nieuw werk van jonge talenten. Deze choreografieën zijn (vaak) speciaal voor de dansers van Codarts en deze tournee gecreëerd. Dus kom en maak kennis met de sterren van morgen. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.