Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

zondag 17-10-2021

Aanvang

11:00 uur

Eindtijd

12:32 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Film

Kaarten

Regulier: € 9,00
Vriend: € 8,00
CJP Korting: € 1,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Here We Are
Here We Are

Here We Are

 • De kaartverkoop start op zaterdag 4 september om 10.00 uur.

  Een prachtig verhaal over de worsteling van een toegewijde vader en de moeilijke keuzes die komen kijken bij het zorgen voor iemand met een mentale beperking.
   
  De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Samen leiden ze een harmonieus leven, ver van de boze buitenwereld. Uri is echter bijna volwassen en zijn moeder vindt dat het tijd is dat hij begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven. Aharon gelooft niet dat een ander zijn zoon beter zal begrijpen en wil zelf zijn fulltime voogd blijven. Onder toenemende druk van zijn ex-vrouw en een maatschappelijk werker stemt hij uiteindelijk toch in. Terwijl ze op weg zijn naar het tehuis besluit Aharon niet te gaan. Vader en zoon vertrekken op een trip door Israël.

  Met bijzonder sterk acteerwerk van Shai Avivi als Aharon en met name Noam Imber als Uri.

  Israël, 2020, regie Nir Bergman, 92 min

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Een keer per maand serveren wij u op zondag van 10.00 tot 11.00 uur een heerlijk ontbijt in de Agnietenhof met diverse broodjes, beleg, fruit, sappen en natuurlijk koffie en thee. Aansluitend kunt u genieten van een mooie film!
  Reserveren voor het ontbijt kan tot en met de donderdag voorafgaand aan de Ontbijtfilm.  Advertenties