Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Henny Huisman | 17 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 17-03-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Show

Kaarten

VBP: € 23,00
Vriend: € 23,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Henny Huisman Het Achterste Van Mijn Tong

Henny Huisman

 • Het Achterste Van Mijn Tong

  Een avond met het Nederlandse icoon

  De legendarische Henny Huisman komt naar de Agnietenhof! In deze vrolijke personality-show laat Henny het achterste van zijn tong zien en vertelt over zijn leven, zijn carrière en alle talloze collega’s. Een avond vol anekdotes, grappige verhalen en hilarische herinneringen. Met aandacht voor Snuitje, het verhaal achter zijn drumfurore bij Lucifer, het winkeltje, de soundmixshow en de miniplaybackshow. Nog nooit was hij zó dichtbij!
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties