Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Hendrik Groen - Zolang er leven is | di 31 mrt in Tiel - Agnietenhof


Datum

dinsdag 31-03-2020

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:35 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 31,50
Regulier: € 33,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Beau Schneider e.a. Hendrik Groen - Zolang er leven is
 • Beau Schneider e.a. Hendrik Groen - Zolang er leven is
 • Beau Schneider e.a. Hendrik Groen - Zolang er leven is

Beau Schneider e.a.

 • Hendrik Groen - Zolang er leven is

  De knuffelbejaarde van Nederland is terug in de Agnietenhof

  De nieuwe komedie Zolang er leven is gaat over dé knuffelbejaarde van Nederland: Hendrik Groen. Over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor en ontroering voeren de boventoon in de levens van de opgewekte Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingstehuis. Er is zang en muziek en er wordt allesbehalve achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol.

  “Verbeeldingsrijke voorstelling met aandoenlijke bejaarden.” (Trouw ★★★★ over vorige voorstelling ‘Hendrik Groen - pogingen iets van het leven te maken’)

  gebaseerd op ‘Zolang er leven is - Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar’ van Hendrik Groen ∙ bewerking: Léon van der Sanden ∙ regie: Gijs de Lange ∙ spel: Beau Schneider, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger en Cynthia Abma/Anne-Marie Jung

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties