Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Harry Sacksioni | 29 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 29-04-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 21,50
Vriend: € 19,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Harry Sacksioni Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…

Harry Sacksioni

 • Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…

  Muzikale hoogtepunten en anekdotes van een gitaarvirtuoos
  Hij kan het zelf bijna niet geloven, maar Harry Sacksioni heeft de afgelopen vijftig jaar geen tournee overgeslagen. Ook in de Agnietenhof is hij vaak te gast en nu is het tijd voor een jubileumprogramma. Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… is een rijkelijk gevulde voorstelling met muzikale hoogtepunten én gloednieuwe muziek. Daarnaast deelt de gitaarvirtuoos een aantal mooie, bizarre, bijzondere en hilarische verhalen uit zijn gelijknamige anekdoten-boek, over een halve eeuw op tournee.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties