Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Het Oog van de Storm | 11 nov 2021 | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

woensdag 10-11-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:25 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 31,00
Regulier: € 33,00
CJP - prijs: € 30,50

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Hans Croiset, Anne Wil Blankers & Johanna Ter Steege Het Oog van de Storm

Hans Croiset, Anne Wil Blankers & Johanna Ter Steege

 • Het Oog van de Storm

  Topcast in stuk van Florian Zeller

  Een steengoede cast speelt Het Oog van de Storm van het Franse wonderkind Florian Zeller, een van de meest gespeelde toneelauteurs van dit moment. André en Madeleine zijn al meer dan vijftig jaar gelukkig getrouwd. Hij was ooit succesvol schrijver, maar de laatste tijd vergeetachtig, zij is altijd zijn steun en toeverlaat geweest. Tijdens een weekend met hun dochters voelt het anders dan normaal in huis. Er gebeuren vreemde dingen en alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

  tekst: Florian Zeller ∙ vertaling: Laurens Spoor ∙ regie: Agaath Witteman ∙ spel: Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw e.a.

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst van 21 april 2020 naar 11 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om kaarten te bestellen voor deze voorstelling. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties