Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 23-01-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Show

Kaarten

Vriend: € 24,50
Regulier: € 26,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Guilty Pleasures powered by Powervrouwen
 • Guilty Pleasures powered by Powervrouwen
 • Guilty Pleasures powered by Powervrouwen
 • Guilty Pleasures powered by Powervrouwen
 • Guilty Pleasures powered by Powervrouwen

Guilty Pleasures powered by Powervrouwen

 • Hét ultieme vriendinnenuitje

  Cola bij het ontbijt, kattenfilmpjes, de Spice Girls, Keeping up with the Kardashians; allemaal hebben we onze Guilty Pleasures, die het leven stiekem een stuk vrolijker en rijker maken. Dus wat is er nou leuker dan een avondje theater vol Guilty Pleasures?

  De Powervrouwen komen terug in een sprankelender, brutaler en stoerder jasje. Op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden. Het wordt een avondje heerlijk, ongegeneerd meezingen met liedjes van de Backstreet Boys en John Denver tot operanummers uit La Traviata. Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot paaldansen maakt dat deze avond tot hét ultieme vriendinnenuitje. Eindigend met een feestje op het podium, dat hopelijk nog lang doorgaat in de foyer.

  Guilty Pleasures is geschreven door Roos Schlikker (LINDA., Het Parool) en Erris van Ginkel (Dansen met de VijandOp een mooie Pinksterdag) en wordt gespeeld door een gloednieuwe cast met onder anderen operatalent Aylin Sezer en DJ Ruben Anthony met de ultrablauwe ogen. 

  tekst: Roos Schlikker en Erris van Ginkel ∙ regie: Bruun Kuijt ∙ spel: Peggy Vrijens, Kim Pieters, Ruben Anthony, Aylin Sezer en Milena Haverkamp

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

 • Speciaal bij Powervrouwen: Powerarrangement! Een compleet tweegangendiner en borrelhapjes met cava na afloop.
  Als hoofdgerecht serveren we je pastasalade met gebakken zeebaars en een glas witte wijn. Het toetje is – hoe kan het ook anders met guilty pleasures – een heerlijk chocoladedessert met kopje thee of koffie naar keuze. Na afloop van de voorstelling kun je genieten van een glas cava met een borrelplank. Het Powerarrangement kost € 30,- per persoon.  Advertenties