Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Guido Weijers - Oudejaarsconference | 19 nov | Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

zaterdag 19-11-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 28,00
Vriend: € 28,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Guido Weijers De Oudejaarsconference 2022

Guido Weijers

 • De Oudejaarsconference 2022

  2022 gevat in slimme doordenkers en hilarische terugblikken

  Na zijn vele uitverkochte voorstellingen en een succesvolle uitstap met Masterclass Geluk is cabaretier Guido Weijers terug met een Oudejaarsconference! Hij is de eerste cabaretier die meer dan tien keer een 'Oudejaars' op tv heeft gebracht. En nu voor de elfde keer in de Agnietenhof! Guido fileert pijnlijk grappig het jaar 2022 met zijn vlijmscherpe tong en intelligente humor. Want wat er ook gebeurt: humor is het medicijn. Dus lachen zullen we!

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties