Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Guido Weijers - Masterclass Geluk | 9 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 09-03-2022

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:50 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Theatercollege

Kaarten

Regulier: € 26,00
Vriend: € 24,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Guido Weijers Masterclass Geluk

Guido Weijers

 • Masterclass Geluk

  Vrolijk wetenschappelijk theatercollege over geluk

  Guido Weijers staat jaar in, jaar uit als cabaretier voor een uitverkochte Grote Zaal van de Agnietenhof. Dit keer gooit hij het over een andere boeg en brengt hij een theatercollege over geluk. Guido volgde masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Hij balt alle opgedane kennis samen in uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen. Hij belooft geen cabaret, maar garandeert wel dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan waarmee je bent gekomen.

  Wegens de coronacrisis is deze voorstelling verplaatst naar seizoen 2021/2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties