Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Guido Weijers komt met Masterclass Geluk naar Tiel - Agnietenhof


Datum

dinsdag 02-03-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:50 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Theatercollege

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: € 26,00
CJP - prijs: € 23,50

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Guido Weijers Masterclass Geluk

Guido Weijers

 • Masterclass Geluk

  Vrolijk wetenschappelijk theatercollege over geluk

  Guido Weijers staat jaar in, jaar uit als cabaretier voor een uitverkochte Grote Zaal van de Agnietenhof. Dit keer gooit hij het over een andere boeg en brengt hij een theatercollege over geluk. Guido volgde masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Hij balt alle opgedane kennis samen in uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen. Hij belooft geen cabaret, maar garandeert wel dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan waarmee je bent gekomen.

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst van 15 mei 2020 naar 2 maart 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om kaarten te bestellen voor deze voorstelling. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

  U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties