Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

dinsdag 05-02-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Circus, Show

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: € 26,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Groupe Acrobatique de Tanger Halka
 • Groupe Acrobatique de Tanger Halka
 • Groupe Acrobatique de Tanger Halka

Groupe Acrobatique de Tanger

 • Halka

  Marokkaanse traditionele elementen gecombineerd met moderne circuskunst

  Halka door Groupe Acrobatique de Tanger was dé hit op Oerol 2017. In de voorstelling worden traditionele Marokkaanse elementen gecombineerd met moderne circuskunst, zoals dit gebeurt op het strand van Tanger. Dit theaterseizoen komt het gezelschap terug naar Nederland met deze bijzondere voorstelling, die op 5 februari exclusief in de Agnietenhof te zien is.

  Acrobatiek wordt in Marokko op zeer hoog niveau beoefend en op het strand van Tanger komen al decennialang groepen acrobaten bij elkaar om te trainen, van elkaar te leren en elkaar de loef af te steken. Dat uit zo’n cultuur een imponerend gezelschap als Groupe Acrobatique de Tanger ontstond, is dan ook geen verrassing. De twaalf acrobaten, zangers en muzikanten versmelten keren in Halka terug naar het strand, waar mensen komen om te spelen, flirten en ontspannen.

  "Het is onvoorstelbaar met hoeveel energie, precisie, enthousiasme en concentratie deze mannen en vrouwen deze mooi gedoseerde voorstelling neerzetten.” (Theaterkrant ★★★★)

  Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Niacet.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties