Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Grease | 30 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zondag 30-04-2023

  Aanvang

  14:30 uur

  Eindtijd

  23:20 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Musical

  Kaarten

  Regulier: € 62,50
  Vriend: € 60,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Grease De Hitmusical
  Grease De Hitmusical
  Grease De Hitmusical
  Grease De Hitmusical

  Grease De Hitmusical

 • Let’s go together!

  De musical Grease is een fenomeen. Inmiddels is het 45 jaar geleden dat de film volop in de bioscopen draaide en dat moet gevierd worden! Daarom dit theaterseizoen maar liefst zes keer te zien in de Agnietenhof: Grease, de enige echte feelgood musical. Een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een liveorkest en natuurlijk alle bekende hits. Bereid je voor op een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende choreo’s. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven. Grease - Let’s go together!

  Hoe zat het ook alweer?
  Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd op school. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde? 

  Tekst en Muziek: Jim Jacobs & Warren Casey.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties