Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
George Baker - 50 jaar Live | 16 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 16-12-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:20 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 35,00
Vriend: € 33,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.George Baker 50 jaar live

George Baker

 • 50 jaar live

  Een muzikale reis door de goeie ouwe tijd

  Al vijftig jaar staat George Baker op het podium. In die tijd schreef hij zo’n zeshonderd songs – waaronder bekende hits als ‘Little Green Bag’ en ‘Una Paloma Blanca’ – en had hij nationaal en internationaal succes. Hij verkocht 25 miljoen albums en ging wel twintig keer de wereld rond. De mooiste herinneringen en liedjes wil George graag met je delen in het theaterconcert 50 jaar Live, een muzikale reis door de goeie ouwe tijd. Wees maar niet bang, dit is geen afscheid: daar is George nog lang niet aan toe. En wij trouwens ook niet.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties