Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 

Toneel

Ervaar verdieping, ontspanning en vermaak bij de toneelvoorstellingen van de Agnietenhof. Bekijk op deze pagina het toneelprogramma.

Pro-
gramma
over-
zicht

maart
2022

Toneel | vrijdag 04 maart 2022 | 20:00 uur
Toneel | vrijdag 25 maart 2022 | 20:00 uur
Toneel | donderdag 31 maart 2022 | 20:00 uur
 

Indrukwekkende verhalen komen tot leven in de Agnietenhof. De voorstellingen worden gespeeld door de grootheden van het Nederlandse toneel, denk aan Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Willeke van Ammelrooy, Hajo Bruins en Fedja van HuĂȘt. Maar ook Toneelgroep Oostpool, Theater Rotterdam en Toneelgroep Maastricht passeren de revue.

Luchtiger toneel in Tiel

Naast de verdiepende voorstellingen kun je in Tiel ook genieten van luchtige stukken. Zo is Jon van Eerd terug met zijn jaarlijkse show over Harrie Vermeulen, wordt het een en al herkenning bij de voorstelling Tis hier geen hotel en kun je lekker ontspannen bij Huisvrouwen bestaan niet.

Napraten met een hapje en een drankje

Het kan na afloop van een toneelvoorstelling fijn zijn om nog even na te praten, even laten bezinken wat je zojuist hebt gezien. Wil je dat doen onder het genot van een heerlijke borrelplank? Kies dan voor een Borrel Arrangement. Je kunt de avond natuurlijk ook uitbreiden met een driegangendiner in het Theaterrestaurant.

De diepte in met een expert

Regelmatig organiseren wij inleidingen voorafgaand aan een toneelstuk. Een regisseur, speler of deskundige van buitenaf vertelt je meer over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Zo kijk je met andere ogen naar de productie. Deelname is gratis, maar vergeet niet te reserveren.Advertenties