Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Freek de Jonge - De Schreef | 16 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 16-11-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 25,50
Vriend: € 25,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Freek de Jonge De Schreef

Freek de Jonge

 • De Schreef

  Freek speelt een roekeloze oude man. Of is hij dat zelf?

  Freek de Jonge lijkt alleen maar productiever te worden. Hij is bijna tachtig maar de voorstellingen, optredens en boeken vliegen ons om de oren. In De Schreef speelt hij een roekeloze oude man die wars van wetten en conventies in een waanzinnig geworden wereld heeft gekozen voor barsten om niet te hoeven buigen. Is hij het zelf?
  De Jonge wordt door velen gezien als de allergrootste van het Nederlands cabaret. “Freek is en blijft de meester, fenomenaal.” (Trouw ★★★★★ over vorige voorstelling Als je me nu nog niet kent).

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties