Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Frédérique Spigt, Corrie van Binsbergen e.a. in Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

vrijdag 27-03-2020

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Muziektheater

Kaarten

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Frédérique Spigt, Corrie van Binsbergen e.a. Stukjes

Frédérique Spigt, Corrie van Binsbergen e.a.

 • Stukjes

  Caleidoscopische voorstelling met twee door de wol geverfde theaterdieren

  Frédérique Spigt en Corrie van Binsbergen, twee door de wol geverfde theaterdieren, slaan de handen ineen met de jonge muzikale honden Mark Nieuwenhuis en Tijmen Veelenturf. In Stukjes nemen ze je mee in hun gedachtewereld met verhalen, poëzie, filmpjes, filosofische beschouwingen, persoonlijke anekdotes en veelkleurige muziek.

  Deze voorstelling heeft een ander karakter dan de liedjesvoorstellingen die we van Spigt kennen. In sappige, autobiografische verhalen en anekdotes schildert ze haar leven. Daarnaast brengt Spigt haar eerste dichtbundel Misantroop uit, met prachtige tekeningen van eigen hand. Diverse gedichten afkomstig uit deze nieuwe bundel worden in de verhaallijn verwerkt. Uit Stukjes komt een bewogen persoon tevoorschijn, die begaan is met de wereld, de schoonheid van het dierenrijk, de liefde in al haar facetten, kortom het leven.

  teksten, zang & glasschilderingen: Frédérique Spigt ∙ gitaar & composities: Corrie van Binsbergen ∙ trompet, beats & elektronica: Mark Nieuwenhuis ∙ viool & toetsen: Tijmen Veelenturf

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties