Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Fred van Leer | 30 oktober | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

woensdag 30-10-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Show

Kaarten

Vriend: € 29,50
Regulier: € 29,50
Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Fred van Leer Leer van Fred LIVE
 • Fred van Leer Leer van Fred LIVE
 • Fred van Leer Leer van Fred LIVE

Fred van Leer

 • Leer van Fred LIVE

  Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE was een daverend succes: volledig uitverkochte voorstellingen met ruim 23.000 bezoekers. Daarom komt Fred terug in seizoen 19/20, waarbij een show in de Agnietenhof natuurlijk niet kan uitblijven!

  Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral: de vele absolute don’ts. 

  Twee eigen TV programma’s bij TLC, 640.000 volgers (and counting) op Instagram, het boek ‘Leer van Fred’ waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond LIVE met Fred van Leer is hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.

  “Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.” - Theaterparadijs

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

 • Nog even naborrelen? Geniet na afloop van de voorstelling van een Gin Tonic met hapjes voor € 6,- per persoon.

 • Liever alcoholvrij? Ga dan voor het Mocktail-arrangement. Na afloop van de voorstelling krijg je een alcoholvrije cocktail met lekkere hapjes voor € 4,- per persoon.

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties