Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Fred van Leer - En Route | 21 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  dinsdag 21-03-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Show

  Kaarten

  Regulier: € 32,50
  Vriend: € 32,50
  U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst
  Fred van Leer En Route

  Fred van Leer

 • En Route

  Helaas heeft Fred van Leer moeten besluiten zijn theatertour 'En Route' in 2023 af te zeggen. Iedereen die een kaartje heeft voor de show op 21 maart 2023 ontvangt van ons zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht.

  Bekendste tv-stylist van Nederland opnieuw op theaterpad

  Twee keer stond Fred van Leer al voor een uitverkocht Agnietenhof. Tijd om opnieuw En Route te gaan met een compleet nieuwe show, waarin alles nog verrassender en hilarischer is. 
  Rode draad is zijn alledaagse haast. Er gaat geen dag voorbij of Fred is onderweg. Waar hij de energie vandaan haalt? Hij vertelt het in zijn nieuwe voorstelling En Route!

  “Zijn theaterdebuut is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.” (Theaterparadijs ★★★★★ over vorige voorstelling Leer van Fred)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.

  U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties