Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

dinsdag 08-03-2022

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Theatercollege

Kaarten

Regulier: € 29,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Fred van Leer Leer van Fred (reprise)

Fred van Leer

 • Leer van Fred (reprise)

  Fred komt weer naar Tiel!
  Eigen tv-programma’s, meer dan een miljoen volgers op Instagram, een boek; Fred van Leer heeft geen introductie meer nodig. Deze avond is dé avond voor vrouwen. Dus kom moeders, dochters, zussen, vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft je tips en tricks en vertelt je de do’s en vooral de vele absolute don’ts. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten. In 2019 was de voorstelling razendsnel uitverkocht, dus wees er snel bij.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties