Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Frans Bauer & Sieneke | za 22 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 22-04-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 47,50
  Vriend: € 47,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Frans Bauer & Sieneke 'n Avond met jou

  Frans Bauer & Sieneke

 • 'n Avond met jou

  Volkszangers Frans Bauer en Sieneke komen samen naar Tiel! 

  Na succesvolle gastoptredens smaakte de samenwerking tussen Frans Bauer en Sieneke naar meer. Binnenkort verschijnt een gloednieuw album vol prachtige duetten en is het de hoogste tijd voor Frans Bauer en Sieneke om samen op theatertournee te gaan. Onder begeleiding van de Holland Showband spelen ze naast hun single 'Vaya Con Dios' ook liedjes van het nieuwe album en natuurlijk hun grootste hits. Strijk neer in het warme rode pluche en geniet van een avond vol Nederlandstalige muziek.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties