Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 13-02-2019

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 28,00
Regulier: € 30,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Frank Boeijen Theatertournee 2019

Frank Boeijen

 • Theatertournee 2019

  Muzikale hommage aan het leven en de liefde

  Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas: Frank Boeijen raakt je keer op keer met zijn persoonlijke verhaal. Op zijn begin 2018 verschenen album ‘Palermo’ brengt Boeijen in zeventien miniatuurtjes een hommage aan het leven en de liefde. Ook zijn nieuwe theaterconcert wordt een muzikaal eerbetoon aan die schoonheid. Je reist van de jaren ’80 naar nu met hits als ‘Zeg me dat het niet zo is’, en ‘Koud in mijn hart’, maar ook nieuwgeboren liedjes passeren de revue.

  “Verstilde luisterliedjes, die pendelen tussen pop, chanson en country, waarin Boeijen in eenvoudige woorden grote gevoelens beschrijft.” (Trouw over 'Palermo')

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties