Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Evergreen Top 1000 Live | 29 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 29-10-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

VBP: € 22,00
Vriend: € 22,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Evergreen Top 1000 Live Band Evergreen Top 1000 Live

Evergreen Top 1000 Live Band

 • Evergreen Top 1000 Live

  Onvergetelijke hits van toen

  De Evergreen Top 1000 Live Band staat garant voor een heerlijk nostalgische topavond tjokvol prachtige evergreens. Liedjes van onder meer The Beatles, Eagles, Bee Gees, Tom Jones en Elton John komen voorbij. Maar ook Nederlandstalige hits van Wim Sonneveld en Boudewijn de Groot passeren de revue, met speciale aandacht voor Cees Veerman van The Cats.
  Geniet van een heerlijk avondje nostalgie!

  regie: Jaap de Witte

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties