Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 06-10-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:35 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: € 23,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Erik van Muiswinkel De Oplossing
 • Erik van Muiswinkel De Oplossing
 • Erik van Muiswinkel De Oplossing
 • Erik van Muiswinkel De Oplossing
 • Erik van Muiswinkel De Oplossing

Erik van Muiswinkel

 • De Oplossing

  Enerverende en hilarische verhalen

  Erik van Muiswinkel komt naar Tiel met De Oplossing. Hij probeert de ramen en deuren van zijn leven open te gooien. Honderd minuten lang is hij afwisselend vader, kleuter, puber, ouwe lul, alfaman, bètadromer, meester en discipel, in een stroom van enerverende en hilarische verhalen. De Oplossing is terug naar de basis, opnieuw nadenken, huiswerk maken. Een cabaretvoorstelling in het Nederlands, Grieks, Italiaans en Zoeloe, voor ieder nieuwsgierig mens van tien tot honderd jaar. Dus komt allen naar het instituut, waar Erik al sinds 1985 liefdevol wordt opgevangen: het theater!

  “Sterke verhalen en rake grappen. Cabaret waar je lang over napraat.” (NRC Handelsblad ★★★★ over vorige voorstelling De Olieworstelaar)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties