Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Erik van Muiswinkel | 29 apr | Agnietenhof tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 29-04-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 21,00
  Vriend: € 19,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Erik van Muiswinkel Moojen ligjes in de lugt

  Erik van Muiswinkel

 • Moojen ligjes in de lugt

  Geniet van de schoonheid van taal

  De taal is van ons allemaal. Van woordkunstenaars als Drs. P en Kees Torn, maar ook van Willem van Hanegem en de zesjarige die net leert lezen en schrijven. Samen met twee muzikanten zet Erik van Muiswinkel je onder een verfrissende taaldouche. Moojen ligjes in de lugt: let niet op de spelling, maar geniet van de schoonheid.

  “Zijn taligheid en de zin voor humor zorgen voor een even geestige als ontroerende ode.” (Algemeen Dagblad ★★★★ over vorige voorstelling Buigt Allen Mee Voor Drs. P)

  muziek: Guus van Marwijk en Paul Remmelts

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties