Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Ellen ten Damme - Barock | 6 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 06-04-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 31,00
Vriend: € 29,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Ellen ten Damme Barock

Ellen ten Damme

 • Barock

  Treed toe tot de hofhouding van Ellen ten Damme 
  Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een optreden in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Samen met haar achtkoppige band brengt Ellen ten Damme een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs. Kom en ervaar de theatrale uitbundigheid van Nederlands meest veelzijdige zangeres. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties