Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Dutch Eagles - New Horizon | 10 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 10-12-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  22:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 29,00
  Vriend: € 27,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   Dutch Eagles

 • Dutch Eagles

  Weergaloze klassiekers uit de seventies

  Na de succesvolle voorstellingen Gold en Fly like an eagle komt Dutch Eagles in december met New Horizon naar Tiel. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. 
  Of het gaat om ‘Lyin’ Eyes’, ‘Life In The Fast Lane’ of juist een onverwachte muzikale verrassing: Dutch Eagles geeft een eigen twist aan de oneindige bron van klassiekers uit de seventies. Dus verken samen met de vaderlandse adelaars nieuwe vergezichten op de Amerikaanse countryrock.

  regie: Lennart Monaster ∙ muzikanten: Arto Boyadjian, Dennis Allaert, Ruben van Mastrigt, André Kemp, Jens Huigen en Ivo Dinkelaar
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties