Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 26-10-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Theaterconcert

  Kaarten

  Regulier: € 23,50
  Vriend: € 21,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Drums United The Birth of the Beat

  Drums United

 • The Birth of the Beat

  Met Lucas van Merwijk op reis in een ritmische tijdmachine

  Zonder overdrijven kunnen we Lucas van Merwijk de drum-messias noemen. Zijn staat van dienst in de nationale en internationale drumwereld is fantastisch. Zo werkte hij onder meer samen met Henny Vrienten, Ramses Shaffy en Candy Dulfer. 
  Verder reist Van Merwijk al zijn halve leven de wereld over, op zoek naar de oorsprong van de drums. In The Birth of the Beat reizen we met Lucas en Drums United mee naar Zuid-Amerika, Azië, Noord-Amerika en Europa. 

  Zang en dans zijn altijd onlosmakelijk verbonden geweest met ritme en zijn dan ook volop vertegenwoordigd in deze geweldige muzikale show. Om het spektakel compleet te maken zijn er projecties met indrukwekkende bewegende beelden, die onderdeel worden van de ritmische tijdmachine.

  drums en percussie: Lucas van Merwijk · oosterse percussie: Alper Kekeç · latin percussie: Marco Toro  · Afrikaanse percussie: Moussé Pathé · tabla’s: Niti Ranjan Biswas

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties