Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Dominic Seldis - Music, Maestro | 23 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 23-03-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Klassiek

Kaarten

Regulier: € 35,00
Vriend: € 33,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Dominic Seldis Music, Maestro!

Dominic Seldis

 • Music, Maestro!

  Een muzikale avond met Dominic Seldis en zijn orkest
  In 2022 komt de Britse dirigent en musicus Dominic Seldis terug naar de Agnietenhof met de vernieuwde versie van zijn eerdere voorstelling Music, Maestro! 
  Dominic Seldis kennen we vooral als het sympathieke jurylid van de populaire tv-serie ‘Maestro’. Maar ook in zijn rol als contrabassist en dirigent is hij een groot ambassadeur van de klassieke muziek. Met zijn negenkoppige toporkest brengt Seldis een avond vol Britse humor, verhalen, videobeelden en natuurlijk prachtige muziek. Wie weet ben jij de gelukkige die voor even dirigent mag zijn.

  Engelstalig programma ∙ idee & coproducent: Dominic Seldis ∙ regie: Joris Nassenstein ∙ musici: Dominic Seldis, Dave Murray, Rembrandt Frerichs, Vinsent Planjer, Myrthe Helder, Chris Lascae, Judith Wijzenbeek, Charles Watt, Marcel Geraeds, Janneke Groezs e.a.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties