Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Dolf Jansen - Oudejaars 2021 | 1 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 01-12-2021

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 23,00
Vriend: € 21,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Dolf Jansen Oudejaars 2021 - Het Jansen Vaccin

Dolf Jansen

 • Oudejaars 2021 - Het Jansen Vaccin

  Jansen zorgt voor vaccin met hilarische bijwerkingen

  Hij is terug! Dolf Jansen speelt in 2021 de Oudejaarsconference Het Jansen Vaccin. Dit vaccin geeft politieke duiding en menselijke maat, geen consultants en adviesbureaus. Wel improvisatie en poëzie, geen door woordvoerders goedgekeurde tekstjes. Gelukkig heeft het ook veel bijwerkingen. Denk aan een schaterlach, denkfronsen, inzichten, verbazing en zin om het leven te omhelzen. Niet onbelangrijk: het werkt anderhalf uur en is volop verkrijgbaar. Hoe hebben we al die jaren zonder gekund?

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties