Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Verleiders | 8 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 08-04-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

VBP: € 33,00
Vriend: € 33,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
De Verleiders Door de bank genomen: tien jaar later

De Verleiders

 • Door de bank genomen: tien jaar later

  Een rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges

  In 2014 verrasten De Verleiders met een vlijmscherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Verbijsterde bezoekers, uitverkochte zalen en zelfs de politiek bemoeide zich ermee. Maar is er iets veranderd? Jazeker, het is erger geworden. De rijkste 0,01% zag hun vermogens vertienvoudigen, de overheid strooit met miljarden, maar wonen en energie zijn onbetaalbaar, de inflatie is torenhoog en spaargeld verdampt. Door de bank genomen: Tien jaar later werpt een kritische blik op deze verbijsterende ontwikkelingen. Je lacht je rot.

  script: George van Houts ∙ regie: Leopold Witte ∙ met: Pierre Bokma (wisselrol), Victor Löw, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties